Zajimavosti o výživě a doplňcích

Zasadité a kyselé potraviny

07.12.2013 21:05
Zásaditost či kyselost v potravinách se určuje podle tzv. pH v jednotlivých potravinách.Většinou ale nemáme u sebe indikační papírek, abychom se mohli přímo přesvědčit o výši pH. Proto je dobré vědět,které potraviny jsou zásadité povahy a které kyselé. Při formulování vyvážených...
>>

Základní doplňky výživy pro sportovce

20.11.2013 19:06
   ARGININ : Protože se tato aminokyselina v těle pohotově a ochotně přeměňuje na oxid dusnatý (NO), bývá hlavní přísadou ve směsích suplementů. Její účinky na tělo jsou nespočetné, ale nejdůležitějším pozitivním efektem pro kulturisty je tzv. vasodilatace, tj. zvýšení průměru...
>>

ÚČINKY POTRAVIN PODLE CHUTÍ

12.11.2013 17:18
Pro Číňany je samozřejmostí, že jídlo plní funkci nejen zasytit a vyživit, ale také je jím možno úspěšně léčit. Čínská nauka o stravování patří k   nejúspěšnějším a nejosvědčenějším stravovacím systémům.   TEPELNÉ ÚČINKY POTRAVIN Důležité je, že vařením a pečením se potraviny jednak...
>>

SUPLEMENTACE

06.11.2013 17:46
Přelstít vaše geny, díky kterým se vám o rychlém nárůstu svalové hmoty může jen zdát, není snadné. My vám pomůžeme váš genetický kód jaksi přepsat… Nejdříve si musíme objasnit dva termíny, které jsou pro náš další postup zásadní. Existuje rozdíl mezi vyznavači železa, pro které je těžké nabrat...
>>
Všechny články

Vyhledávání

© 2013 Všechna práva vyhrazena.